dilluns, 14 d’abril del 2014

Bolso i funda d'Ipad

Tal i com vaig prometre ahir a través de la pàgina del facebook, avui us ensenyaré les fotos del nou bolso que just vaig acabar aquest cap de setmana passat.

La roba la tenia des de l'estiu passat. Ja tenia la intenció de fer-ne un bolso com aquest, però no sé per què es va quedar arraconada i no la vaig utilitzar per res. Aquest any, però, m'he animat i l'he fet.

Té el tancament amb cremallera i també té una butxaqueta amb cremallera a l'interior. Tot quedarà ben tancat i resguardat.






Avui he fet una funda d'Ipad Mini. 

El sistema de tancament és el mateix que les bosses del pa (goma elàstica que va cap al botó). Aquesta és la primera funda que faig amb roba. Les altres les havia fet totes amb feltre, però potser ara que ja estem al bon temps, això del feltre no ve gaire de gust, millor una cosa més estiuenca i que no faci calor cada cop que l'agafes. Aquí van les fotos:






A veure què us sembla tot plegat!!! i ja sabeu, per contactar amb mi, podeu fer-ho a través de la pàgina del facebook: www.facebook.com/lydiafetama o per l'instagram Lydiafetama o a través del correu electrònic: lplanavalls@gmail.com. Us espero!!!!! ;D

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada