divendres, 13 de juny del 2014

A punt pel cap de setmana!!

Va!! A que espereu a estrenar bossa, bandolera o bolso aquest cap de setmana?? 

Com??? Que encara no coneixeu les bosses que faig? Així heu de seguir aquestes instruccions:

1. Anar a la pàgina principal del bloc i fer-hi una ullada!! Aquí teniu penjats tots els bolsos, bosses, bandoleres, fundes, etc, que faig!!! Que en voleu una? Doncs no us talleu i escriviu-me un correu electrònic a lplanavalls@gmail.com!!!!! ...  Ah... que us agraden però la voleu en un altre tamany o color?? CAP PROBLEMA!!! Us la faig a mida i al vostre gust!!! Amb cremallera, amb tanca magnètica, sense cremallera, amb butxaques, sense, ... VOSALTRES TRIEU!!

2. També us podeu arribar a Reus i mentres doneu un tomet, us arribeu a la botiga BATABAT, just al costat de l'Ajuntament de Reus, C/ Galanes núm. 8, allí trobareu uns quants dels models que hi ha penjats al bloc!


Vinga, un cop dondades les instruccions, potser que us ensenyi el que he fet aquesta setmana, no? Ja ho vaig avançar al instagram i al facebook, només quedava actualitzar el bloc!!

Primer tenim una bandolera de roba ben estiuenca. Tancament amb botó i goma elàstica. Corretja amb cinta Cadí en blau marí d'un metre i vint centímetres de llargada. L'interior està folrat amb roba blava i un parell de butxaques de la mateixa tela que la roba exterior (una més grandeta i l'altre més estreta per a que hi càpiga el mòbil). Mides: Tancada 29 x 25 cm. Oberta 29 x 33 cm. Aquí van unes quantes fotografies per a que veieu com va quedar tot plegat:




L'altre bolso que he fet aquesta setmana me'l van encarregar per regalar-lo. Ahir l'havia d'entregar. És la mateixa línia que tenen els bolsos de roba de sac que hi ha penjats al bloc, però en aquest cas em van demanar que el tancament fos amb cremallera i que la corretja fos un pèl més llarga (la vaig fer d'1m de llargada). L'exterior és en roba de sac i la decoració cosida en feltre blau. Interior folrat de blau i dues butxaques, una de més gran i l'altre més estreta pel mòbil. Les mides, 29 x 40 x 6 cm. Aquí van les fotos!!







Ja sabeu, si voleu regalar o estrenar un bolso nou, lplanavalls@gmail.com i em poso mans a l'obra!!!! Molt bon cap de setmana a tothom!!!!!!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada