divendres, 20 de juny del 2014

Bandolera per la Festa Major

Aquesta setmana no he pogut actualitzar el bloc fins avui... El final de curs, l'inici de la Festa Major de Sant Joan de Valls, ... Tot plegat ha fet que s'endarrerís una miqueta, però no patiu, que avui tindreu tots els detalls de la darrera bandolera que em van encarregar!

Em van demanar una bandolera per una súper mare de tres nens!!! Havia de ser grandeta, que hi capiguessin força coses: aigua, tovalloletes, el moneder, mocadors, ... i tot el seguit de coses que portem totes les mares en aquests megabolsos que extranyament, sempre queden petits!!

Doncs bé, vaig posar-me mans a l'obra. La roba exterior havia de ser discreta, sense colors estridents i que passés desapercebuda. Vaig triar la roba... que no sé de quin color definir-la!!! Marronosa-gris-verdosa... aix... no sé pas... Bé, les fotos seran més aclaridores per a que valoreu vosaltres mateixos de quin color es tracta. 

A la part del davant del bolso hi he posat una decoració amb roba de sac i dos triangles de la mateixa roba que la bossa per a que no es veiés molt monòton i del mateix color i forma. 

El tancament és amb cremallera de 40 cm en color beige. En l'interior és on hi ha el to estiuenc: un taronja ben pujat que dóna alegria i color a la bossa. 

Tres butxaques interiors allargassades (una per a cada nen!!) i una butxaca més gran amb cremallera. També hi he afegit un mosquetó lligat amb un cordó de cotó de color beige per a que es puguin trobar els claus el més ràpidament possible.

La corretja és de cinta cadí en color caqui-beige (veureu que avui no estic especialment acertada en això de trobar els colors apropiats, hehehe). Mides aproximades: 40 x 30 x 6 cm. Corretja d'1 metre.

Potser que no m'enrotlli més i us posi unes quantes fotografies de com va quedar tot plegat, oi?

Per cert!! Que amb aquesta entrega he estrenat unes bosses de paper amb el logo de Lydia fet a mà per a les entregues que faci, espero que us agradin!!!!!!


Decoració exterior:

Butxaca gran amb cremallera:

Tres butxaques allargassades:

Mosquetó per les claus:

Bossa bandolera:


Les noves bosses de paper amb el logo Lydia fet a mà!!!!




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada